Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Szerződési feltételek Blog Sikondai Pihenőpark

NBG - Webáruház


NBG logo

Egyedi tervezésű többszintes játszóházak építése. Prémium minőségű gokartok, trambulinok, felfújt játékok és kiegészítőik.NBG Play-parks and Sport Kft, Komló
Tel: +36 20 211 5621
Email: info@nbg.hu
Kosár
A kosár üres
Itt vagyunk: Termékeink >Berg Toys Trambulinok

5 ÉRV A BERG TOYS TRAMBULINOK MELLETT!

1. Technológia
A Berg trambulin a legbiztonságosabb technológiát garantálja Önnek.Ez az ugróasztal védőpereménél, rugóinál is megmutatkozik.

2. Szigorúbb szabványok, mint az EU szabványok
Az összes Berg trambulin TÜV és AIB tanúsítvánnyal rendelkezik.A Berg Toys azonban mostanában kezdeményezte, hogy európai szinten emeljék a biztonsági előírások szintjét. Sőt a Berg Toys kifejlesztette a Tattoo trambulint annak ösztönzésére, hogy az ugróasztalt egyszerre csak egy gyermek vegye igénybe.

3. Tesztlabor
A szigorú biztonsági előírások miatt a Berg Toys létrehozott egy saját tesztlabort. Ebben a laborban szélsőséges körülmények között tesztelik a trambulinokat.

4. Magyarázat
A felhasználó az aki végül is meghatározza , hogy mennyire biztonságos a trambulin. A Berg ugróasztal biztonságos használata érdekében minden egyes trambulin vásárlásakor egy ingyenes oktató DVD-t mellékelünk a Berg Toys minden egyes trambulinhoz biztonsági és összeszerelési útmutatót is biztosít.

5. Garantált szerviz
A Berg Toys garantálja, hogy az trambulinhoz tartozó bármelyik alkatrész a termék gyártásának megszűnését követő 5 évig megvásárolható. Ezzel hosszú évekre garantál örömöt a játékhoz és ez a trambulinokat gyártók világában egyedülálló. Röviden összegezve: a Berg folyamatosan dolgozik azon, hogy a játékot a trambulinon a lehető legbiztonságosabbá tegye, és így meghatározza a követendő utat az egész ugróasztalgyártó iparág számára.

Ez az amiért a Berg....... a legbiztonságosabb választás!

A Berg trambulin kiváló minőségű. Az ugróasztalainkkal garantáljuk a gondtalan játékot éveken át. A Berg kétféle garanciát biztosít a trambulinokkal kapcsolatosan:

1. Berg Toys Trambulin Teljesítmény-garancia
A teljesítmény garancia a trambulin működését garantálja. Az alábbi táblázat az ugróasztal garanciájának időtartamát jelzi. A védőhálókra, vázhálóra és az egyéb kiegészítőkre egy év a garancia. Az elhasználódásra és elszakadásra hajlamos részekre( pl. gumiszalag) nem vonatkozik a garancia.

2. Berg Toys Trambulin Éves szervizgarancia
A szervizgarancia egy olyan garancia, mely azt jelenti, hogy bármilyen alkatrészt megrendelhető a trambulinokhoz a Berg Toys-tól a termék előállításának beszüntetését követően még legalább 5 évig. Ennek az egyedülálló garanciának köszönhetően a Berg Toys egy olyan lehetőséget biztosít, mely lehetővé teszi önnek, hogy a vásárlást követően még sok éven át élvezze a trambulin nyújtotta örömöket.

Útmutató Berg Toys trambulin vásárlásához!

A trambulinok népszerűek. Annak ellenére, hogy a trambulinok hasonlóan néznek ki, mégsem egyformák! Mire kell odafigyelni az ugróasztal vásárláskor?

Trambulin vásárlásakor néhány fontos dolgot figyelembe kell venni, amikor választunk:

A. Kinek vesszük az ugróasztalt, és a gyerek felügyelet alatt ugrál-e rajta? B. Ellenőrizzük, hogy elegendő tér van-e a trambulin körül és fölött a biztonságos elhelyezés érdekében! C. Ellenőrizzük, van-e lehetőség a trambulin vízszintes, és puha felületre való elhelyezésére!

1. A biztonságos játék
A biztonság a trambulin használatától függ. Használat előtt mindig figyelmesen olvassa el a biztonsági utasításokat!

2. Váz
A kiváló minőségű trambulinvázak nagyobb csőátmérővel és csőfalvastagsággal rendelkeznek. A trambulin váza korrózióvédelemmel van ellátva, hogy a hatékonyan ellenálljon a rozsdásodásnak.

3. Védőperem
Minél vastagabb az ugrófelület és minél szélesebb a védőperem, annál biztonságosabb a trambulin.

4. Rugók goldspring rugó
A rugók fémmel történő bevonása( a rozsdásodás ellen) és kúpos alakjuk az ugróasztal tartósságát, valamint az optimális ugrási kényelmet biztosítja. A Goldspring rugó, mely a legtöbb Berg trambulinban van, lehetővé teszi, hogy ön kényelmesebben és simábban ugorhasson magasabbra.

5. Ugrófelület
Minél több a tűzés, annál biztonságosabb az ugrófelület. A Berg trambulinok esetében a háromszögletű karikák, melyek a rugókat hozzáerősítik az ugrófelülethez mintegy nyolcszorosan túlbiztosítottak.

6. Minőség
Az összes Berg trambulin TÜV és AIB tanúsítvánnyal rendelkezik.

7. Garancia
Egy kiváló minőségű ugróasztal vásárlása a gondtalan játékot garantálja sok éven át. ( Ne feledje a Berg alkatrészekre vonatkozó 5 éves garanciáját!)

Biztonság és szemre is vonzó

A Berg Jumping Styles trambulinok természetesen ugyanolyan biztonságosak mint bármelyik más trambulin. A különbség alapvetően az ugróasztal esztétikus tervezésében áll. A kert a mindennapi életünk fontos kiegészítője és az a hely ahol a gyermekeink játszanak. Ezért alkotta meg a Berg Toys azt a különleges tervezésű ugróasztal-sorozatát, melynek tagjai tökéletesen illeszkednek az ön kertjének egyedi stílusához: a Berg Jumping Styles trambulinokat.

A Berg Jumping Styles trambulinok különleges stílusa

A Jumping Styles ugróasztalok többféle színben és méretben kaphatók. Választhat zöld, rózsaszín vagy fekete színű speciálisan megerősített, trambulint körülvevő védőpárnákból. Ezen kívül minden védőpárnát visszafogott virágmintázat is díszít. Ugyanez a minta látható magán az ugróasztal felületén is. A kivitelezés egysége a fekete bevonatú vázzal egészül ki. Az (opcionális) biztonsági háló tervezése is illik a Jumping Styles sorozat különleges stilusához. A Jumping Styles trambulin egyedi és szabadalmaztatott külső párnáját Berg biztonsági zónával láttuk el, amely plusz védőréteget jelent a vázon.