Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Szerződési feltételek

NBG - Webáruház


NBG logo

Egyedi tervezésű többszintes játszóházak építése. Prémium minőségű gokartok, trambulinok, felfújt játékok és kiegészítőik.NBG Play-parks and Sport Kft, Komló
Tel: Notheisz Márk +36 20 4853-739
Email: info@nbg.hu
Kosár
A kosár üres
Itt vagyunk: Termékeink >

Jelenleg nincs megjeleníthető termék ebben a kategóriában.

Nyisson velünk szabadidő parkot!

A jó időben minden gyermek a szabadba vágyik, nem is könnyű lekötni az energiáikat, kielégíteni a szűnni nem akaró kalandvágyukat. Ennek a kihívásnak eleget tenni mégsem lehetetlen, csak meg kell találni hozzá a megfelelő eszközt. A mi eszközünk ehhez a szabadidő park!

Keressen minket, és érdeklődjön a szabadidő park bérlésének lehetőségéről! Vállaljuk kültéri szabadidő parkok szervezését és üzemeltetését! Ez azt jelenti, hogy ha Ön úgy dönt, hogy szeretne szabadidő parkot nyitni, nincs más dolga, mint, hogy felkeres minket a megadott elérhetőségeink egyikén, és az ehhez szükséges eszközöket kibérli tőlünk! A szállításról, karbantartásról, az eszközök biztosításáról mi gondoskodunk!

A szabadidő park jó lehetőség arra, hogy a gyerekek szabad ég alatt, jó levegőn ugrálhassanak, másszanak, futkározzanak, egy szóval felhőtlenül jól érezzék magukat. Tökéletes nyári program, délutáni meglepetés, hétvégi családi kikapcsolódás!

A részletekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

NBG Play Parks játékparkok

Biztosítsa a felhőtlen szórakozást játékpark építésével!

Szeretné bővíteni szolgáltatásai körét, és igyekszik a gyerekeknek is kedvezni? Netán kifejezetten a kicsik számára keres megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, amely az egész családnak örömet okozhat? Játékpark létesítésével jelentős mértékben hozzájárulhat a kicsik egészséges életviteléhez, hiszen a légvárak és más hasonló eszközök pozitívan hatnak a fejlődésre és a növekedésre.

A játékparkok üzemeltetése több szempontból is előnyös. Nagyszerűek kikapcsolódási lehetőségként, a gyermekek mozgásigénye kielégítéseként, ezen kívül a fizikai állóképesség fejlesztése céljából szintén kiváló ötlet a játékparkok használata. Akár önállóan működő játékparkot szeretnénk létesíteni, akár szolgáltatásainkat bővítenénk légvár és más szerkezetek felállításával, kiváló eredményt érhetünk el. Célszerű olyan szolgáltatót megbíznunk a kivitelezéssel, akik a későbbiekben is segítségünkre vannak a légvár javítása és más teendők esetén.

Egyedi tervezésű, többszintes játszóház építése, különleges játékpark létesítése céljából készséggel áll rendelkezésére cégünk, az NBG Kft.! Prémium minőségű gyerekfoglalkoztató eszközökkel várjuk, amelyek hosszú távon biztosítják a felhőtlen kikapcsolódást. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos kialakításra, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen környezetben játszanak a kisgyermekek. Kültéri és beltéri játékpark létrehozását egyaránt vállaljuk. Tisztában vagyunk a kicsik mozgásigényével, így ennek megfelelően gyártjuk a légvárakat, és más hasznos elemeket. Strapabíró, esztétikus elemekből állítjuk össze a játékparkokat, és a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel gondos munkavégzésünk során. Egyéni igényeinek megfelelően készítjük a különféle játékokat. Hosszú időn keresztül számíthat ránk, és esetleges problémák alkalmával a légvár javítást is ránk bízhatja. Szerezzen bővebb információt a játékpark kivitelezéséről és egyéb szolgáltatásainkról az nbg.hu internetes oldalunkon!

Hozzon létre játékparkot, ahol minden gyermek felhőtlenül szórakozhat! Ha szeretné szolgáltatásait bővíteni, és előtérbe helyezni a kicsik fejlődésének támogatását, fordítson kiemelt figyelmet a gyerekfoglalkoztató lehetőségekre! Tervei megvalósítása céljából és egyedi játékpark ötletek igénye esetén forduljon hozzák bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-448-8317-es vagy a 06-20-447-8880-as telefonszámunkon, amennyiben pedig üzenetet küldene, írjon az info@nbg.hu e-mail címünkre!

NBG Play Parks beltéri játékparkok

A játékparkok egyetlen szabadtéri rendezvényről sem hiányozhatnak!

Amikor a szervezők egy nagyobb fesztivál, vagy egy kisebb rendezvény előkészületeivel foglalkoznak, nem feledkezhetnek meg arról, hogy a leendő vendégek milyen korosztályt fognak képviselni. Ha vegyes életkorú látogatókra számítanak, fontos, hogy ehhez alkalmazkodjanak, vagyis ne csak a felnőttek minőségi szórakoztatásáról gondoskodjanak, hanem a gyerekekéről is. Ehhez szerencsére nagyon egyszerű megtalálni a megfelelő eszközt, ugyanis ha a játékparkok mellett dönt, egyetlen gyerek sem fog unatkozni az eseményen!

A játékparkok tökéletes szórakozási lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, így, ameddig a szülők a felnőtteknek szóló programokon vesznek részt, addig a gyerekek sem unatkozhatnak, ennek köszönhetően egyik korosztálynak sem kell kompromisszumot kötnie a másikkal, hiszen mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő programot. A játékparkok használata biztonságos, az eszközök rendszeresen karban vannak tartva, így semmilyen baleset nem ronthatja el a boldog pillanatokat.

Fedezze fel játékpark kínálatunkat, és ha valamelyik eszközünk felkeltette az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

NBG Play Parks játékparkok

Szabadidőpark építésekor ne feledkezzen meg a gyerekekről sem!

Természetes, hogy ameddig jó idő van, az emberek szeretnék kihasználni, ezért szinte egymást érik a különböző szabadtéri események, ahol a szervezők legfőbb célja, hogy minőségi szórakozást biztosítsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nincs kétség afelől, hogy főként a gyerekprogramok kialakítása jelenti a legnagyobb kihívást, hiszen a kicsik hamar ráunnak azokra a tevékenységekre, amikben nem lelik örömüket. Ha Önnek szervezőként problémát jelent a gyerekek számára a színvonalas programok előkészítése, ráadásul az adott esemény nem csak pár napot ölel fel, hanem akár több hetet is, vagy a nyári időszakban szabadidőparkot üzemeltet, gondoskodjon látványos és izgalmas játékokról!

A szabadidőparkokba főként családokat várnak a tulajdonosok, ezért gondoskodniuk kell arról, hogy a legkisebb korosztály se unatkozzon, ha ellátogat a parkba. Szerencsére számos játékeszköz közül válogathatnak az ügyfelek, így könnyedén megtalálhatják azokat a játékokat, amelyek valóban minőségi szórakozást kínálnak a gyerekek számára. A szabadidőparkokban hatalmas népszerűségnek örvendenek például a játéklabirintusok, ami nem véletlen, ugyanis mozgalmas és végtelenül izgalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a gyerekeknek. Használatuk teljesen veszélytelen, ugyanis a mai biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően lettek legyártva, emellett pedig a játéklabirintusok tulajdonosai évről évre szakemberekkel vizsgáltatják be az eszközöket, így a szabadidőparkba bátran telepíthetőek.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a szabadidőparkokban a játéklabirintusok, vagy más eszközök előnyeit, forduljon bizalommal a NBG Play-parks and Sport Kft.-hez! Szolgáltatásainkról, újdonságainkról honlapunkon tájékozódhat, amelyet az nbg.hu címen érhet el! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne a játékokkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-20-4488-317-es számon, vagy írjon e-mailt az info@nbg.hu címre!

NBG jatekparkok