Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Szerződési feltételek Blog Sikondai Pihenőpark

Labirynth World többszintes játékpark referencia munkák

Üzletpolitikánk: A GYERMEKEKNEK A LEGJOBBAT!


Vállaljuk komplett belső játszóházak, nagy méretű áruházakban, hotelekben elhelyezett többszintes játéklabirintusok építését csúszdákkal, akadályokkal, labdafürdőkkel, felfújt játékokkal, légvárakkal, szivacsos elemekkel, trambulin szigetekkel, extrém játékelemekkel stb... Egyéni igények szerint.

Családi vállalkozásunk, már régóta tervez és épít kültéri és beltéri játéklabirintusokat, játékparkokat. Az általuk gyártott minőség az EU-ban és a Benelux államokban elfogadott. 14. éve szállítunk és szerelünk össze játékparkokat ezekben az országokban. Számos nagy beltéri többszintes játékparkot építettünk, sokszor bevásárló központoknál (IKEA, stb.). A legmagasabb minőséget, kreációt, teljes beüzemelést, és gyors szervizt, alacsony áron tudunk kínálni. A Benelux államokban és Németországban sok ilyen jellegű játékparkot készítettünk.

Csak magas minőségű, európai gyártmányú, biztonságos alapanyagokból, biztonságos technológiákkal ellátott játékokat és játékparkokat készítünk, alacsony áron, gyors hazai szervizzel és garanciával. Minden beépített alapanyagról hivatalos műbizonylatot adunk.

A legjobb ár-érték arány a hazai piacon! Pécsi gyárunkban csak magas minőségű, európai gyártmányú, biztonságos alapanyagokból, biztonságos technológiákkal ellátott játékokat és játékparkokat készítünk, fontos a hosszú élettartam.
Gyors hazai szervizzel és garanciával. A tervezéstől, az engedélyeztetésen (TÜV) át a kivitelezésig.
Egy kulcsra kész verziót kap tőlünk! Hívjon most +36 20 4488-317


Játszóház gyártás gyerekbarát szállodákba!

A játszóház kiváló lehetőség arra, hogy a gyermekek önfeledten játszhassanak és kipróbálhassák a nem mindennap használt játékokat. Azonban még nagyobb élményt jelent a kicsik számára, ha mindezt az ő tiszteletükre szervezik a szülők. Így a születésnapi buli egy igazán színes és családias környezetben telhet a megfelelő szervezés mellett, amely nem csak a gyermekeknek, hanem a szülők számára is öröm, hiszen boldognak láthatják a csemetét.

Beltéri játszóház összeszerelése.
Indoor building 1 Indoor building 2 Indoor building 3 Indoor building 4 Indoor building 5
A szálláshelyeknek, áruházaknak rendkívül jó befektetés a játszóház, hiszen gyakran lepik meg a szülők ilyen születésnapi gyermekzsúrral csemetéjüket. Így jó befektetést csinál egy sokszínű játéklehetőségeket biztosító parkkal a gyermekek számára, mely természetesen nem csak ünneplés alkalmával, hanem bármely más helyzetben is remek szórakozási lehetőség a lurkóknak, egyre népszerűbb a kisgyermekes családok körében. Amennyiben Ön is játszóházzal bővítené intézményét, ne várjon tovább! Épüljön meg minél hamarabb a gyermekek paradicsoma! Sok helyen működik olyan szálloda, vagy hotel, ami kifejezetten gyerekbarátnak hirdeti magát. Ezeken a szálláshelyeken örömmel várják a gyermekkel érkező családokat, és olyan programokat szerveznek, olyan körülményeket biztosítanak számukra, amik a maradéktalan kikapcsolódást szolgálják.

A gyerekek számára a játék elsődleges fontossággal bír, de a szülők számára is lényeges, hogyan kössék le gyermekeik energiáit a szabadság alatt. Egy játszóház ideális programot kínál a kisebb és a nagyobb gyerekek számára is. Játszóház gyártással kapcsolatban a legkiemelkedőbb szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek. Keressen meg minket bizalommal, ha úgy döntött, hogy már csak egy hatalmas, színes, izgalmas játszóház hiányzik a gyerekbarát szállodája programkínálatából!

Mindegyik játéklabirintus teljesen egyedi tervezésű. Így az ára is egyedi. Függ a szintek számától, a beépített játékoktól, a felfújt játékok számától, a park telítettségétől.
Korrekt négyzetméter árat a tervezés fázisában adunk. Egy többszintes játéklabirintus összetételében sok változó lehetséges, beépített anyag és munkaidő differencia így igen nagy. A játékpark által fogadható játszó gyermekek létszáma nagyban függ a játékpark tervezett méretétől és összetételétől! Az árak tartalmazzák az összes szintet, tervezést, gyártást, játékpark felépítést, vizsgáztatást.
Viszonylag alacsony árért komplett szerkezetet gyártunk néhány játékelemmel pl. lógó cilinderekkel, burkolva készre gyártva. Közepes árszintünk egy kreatív maximálisan berendezett labirintust eredményez.
Kérésre elhelyezhetőek egyéb extra játékelemek, több kreatív műanyag csúszda, stb. Játéklabirintus szerkezete fémváz, szivaccsal borítva és magas minőségű strapabíró ponyvával bevonva. A különböző szintek között átjárhatóság van a legkülönbözőbb részeken, különböző módokon. (lépcsők, csúszdák, függőhidak, mocsárjáró, folyosók, mászókák,szivacselemek, akadályok stb.)

Munkáinkból

Kattintson a képekre a részletekért.

Törpördögök Játszóház Miskolc


Törpördögök Játszóház Miskolc

Vovoland Játszóház Dunaszerdahely


Vovoland Játszóház Dunaszerdahely

Bambara Hotel dzsungel játszóház


Bambara Hotel dzsungel játszóház

Gyöngyös Mátrai Móka játszóház


Gyöngyös Mátrai Móka játszóház

Kecskeméti többszintes játszóház


Kecskeméti többszintes játszóház

Parajd Sóbánya játékpark


Parajd Sóbánya játékpark

Szombathelyi Happy-Land játszóház


Szombathelyi Happy-Land játszóház

Kolping Hotel baba-mama játszóház, Alsópáhok


Kolping Hotel baba-mama játszóház

Győr Eto park játszóház


Győr Eto park játszóház

Balatonkenese Marina Hotel játszóház


Balatonkenese Marina Hotel játszóház

Nagyváradi kétszintes játszóház


Nagyváradi kétszintes játszóház

Esztergomi Portobello játékpark


Esztergomi Portobello játékpark

Dabas Izgő-Mozgó játszóház


Dabas Izgő-Mozgó játszóház

Dunakiliti Diamant Hotel játékpark


Dunakiliti Diamant Hotel játékpark

Nyíregyháza Mini Gym játszóház


Nyíregyháza Mini Gym játszóház

Debrecen Postás Üdülő játékpark


Debrecen Postás Üdülő játékpark

Pécs Árkád játékpark


Pécs Árkád játékpark

Csongrádi gyógyfürdő játszóház


Csongrádi gyógyfürdő játszóház

Kisvárda csigaház


Kisvárda csigaház

Lenti Termálfürdő játszóház


Lenti Termálfürdő játszóház

Bükk Danubius Hotel


Bükk Danubius Hotel

Kiskukac Játszóház


Kiskukac Játszóház

Kland Klub Srl Nagyszalonta


Kland Klub Srl Nagyszalonta

Bischitz Budapest


Bischitz Budapest

Nádasdi Pihenőpark Monor


Nádasdi Pihenőpark Monor

Vr-Group Nyíregyháza


Vr-Group Nyíregyháza

Honvédség


Honvédség

Liget Hotel Szarvas


Liget Hotel Szarvas

Kölyökpark Budapest


Kölyökpark Budapest

Kazincbarcika


Kazincbarcika

Mecsekxtrém


Mecsekxtrém

Vénusz hotel


Vénusz hotel

Párkány B.T.FIT


Párkány B.T.FIT

Gunaras Hotel


Gunaras Hotel


A parajdi sóbánya jó példa a különleges körülményekre. A fémváz extra minőségű horganyzott korrózióvédelmet kap. A vasszerkezet burkolására, erre a célra gyártott speciális polifoam csőhéjazatot használunk. Összetételének és a gyártás technológiájának köszönhetően, az átlagnál jobban csillapítja az ütéseket. Így vigyázva a bent játszók biztonságára. Ezután egy strapabíró, esztétikus, ponyvaburkolatot kap. Az importált csőhéjazatokkal ellentétben ezt a burkoló anyagot nem könnyen harapják át vagy sértik fel a gyerekek. A többszinets játéklabirintus a legkülönfélébb játékelemekkel, forgóajtókkal, csúszdákkal, csúszkákkal, felfújt csúszdával, lépcsőkkel, függőhidakkal, akadályokkal, szivacselemekkel, forgó és lógó cilinderekkel, mosóhengerekkel, labdafürdővel, stb., és nagyon érdekes festett dekorációkkal van ellátva. Játékelemek itt megtekinthetők! Egészen pici gyermekeknek, különálló „mini labirintust” és szivacsos baba.mama játéksarkot tudunk kialakítani, ahol már pár hónapos kortól biztonságban tudhatják a szülők a kicsinyeket. Itt minden szivacsból van, jól tisztítható, roppant erős ponyvával van burkolva, az aljzat, oldalfalak, a legkülönbözőbb játékelemek, kirakó és építő játékok. Itt megtekinthető néhány szivacselemekből álló referencia. Végül egy speciális, nagy szilárdságú, rugalmas hálóval vesszük körbe a labirintust, a tetejét is. Ez is biztosítja a gyerekek önfeledt, biztonságos játékát. Az egyik legfontosabb a felépítés fázisában a gyakorlott, szakszerű, körültekintő munka és figyelem. Mindennek a legpontosabban a helyére kell kerülnie, így biztosítható utána a kis szerviz igény, gond nélküli, biztonságos üzemelés, és játék! Garanciával és gyors, megbízható, szakszerű helyi kapacitással állunk rendelkezésre, miután a gyár Magyarországon van. Megtekinthető Pécsett. Szívesen veszünk egy látogatást az önök részéről! További érdeklődés esetén, személyes találkozás alkalmával pontosítani tudjuk az igényeket, és megrendelés esetén elkészítjük az ön játékparkjának pontos tervét, árajánlatát.

Játszóház gyártás – Egy befektetés, hogy az egész család jól szórakozzon!

Egy szálláshellyel szemben ma már igen nagy elvárásokat támasztanak az érdeklődők. A komfortos szobák és ízletes fogások mellett olyan sokoldalú szolgáltatásokra van szükség, melyek között minden vendég megtalálhatja azt, ami leginkább szolgálja kikapcsolódásukat. Ilyen tekintetben a családdal érkezők jelentik a legnagyobb kihívást a szállástulajdonosok számára, hiszen nem csupán a felnőttek egyéni igényire kell figyelmet fordítaniuk, hanem a kicsik szórakoztatásáról is gondoskodniuk kell.

Kiváló megoldást jelent, ha játszóház gyártás mellett dönt a vezetőség, melynek köszönhetően a szülők biztonságban tudhatják gyermeküket, míg kettesben töltik idejüket, és természetesen a kicsi is remekül szórakozhat. Érdemes úgy kialakítani a játszóházat, hogy abban kisebbek és nagyobbak is el tudják foglalni magukat néhány órára. A többféle lehetőség mellett a biztonságos kialakításra is nagy figyelmet kell fordítani a játszóház gyártás során, hiszen a balesetmentes kikapcsolódás éppolyan fontos, mint az örömteli játék. Mindezt olyan módon kell megvalósítani, hogy ne csak méreteiben illeszkedjen a szálláshely erre kijelölt területéhez, hanem stílusában is passzoljon a vállalkozás profiljához.

Ismerje meg cégünk, az NBG Play-parks and Sport Kft. szolgáltatásait és termékeit! Vállaljuk egyedi tervezésű, akár többszintes játszóházak gyártását is, mely során egyformán szem előtt tartjuk a biztonságot, sokoldalúságot és dizájnt. Látogasson el www.nbg.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat tevékenységünkről, és referenciáinkból is ízelítőt kaphat. Felmerülő kérdéseivel és egyedi igényeivel keresse bizalommal Stemler Zsoltot a +36-20-448-8317-es, vagy Notheisz Gábort a +36-20-447-8880-as telefonszámon, illetve írjon nekünk az info@nbg.hu e-mail címre!

Gazdagítsa szolgáltatásait szakértő csapatunk segítségével! Gondoskodjon szálláshelyén a családdal érkezők elégedettségéről is, melyhez válassza játszóház gyártás szolgáltatásunkat!
Munka közben...
Játszóház építés 1 Játszóház építés 2 Játszóház építés 3 Játszóház építés 4