Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Szerződési feltételek Blog Sikondai Pihenőpark

NBG Játékpark üzemeltetés

Vállaljuk komplett kültéri, vagy beltéri játékparkok szervezését, üzemeltetését. Légvárakkal, gokartokkal, trambulinokkal. Bérleti díjainkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Felfújható légvárak fesztiválokra – A tökéletes megoldás

A nyár, a szabadtéri rendezvények, fesztiválok időszaka. A rendezvényszervezők igyekeznek minél több olyan programot kitalálni, amivel mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály kedvére tehetnek, a legnagyobb kihívást azonban mindig a gyermekek szórakoztatása jelenti. Mivel lehet lefoglalni egy örökké izgő-mozgó, hiperaktív gyereket? Biztosan emlékszünk még arra, hogy kiskorunkban mennyire szerettünk mászókázni vagy éppen csúszdázni a játszótéren! A kültéri játszóházak építése mindigjó ötletnek bizonyul, ha gyereknapról vagy egyéb családi rendezvényről van szó. De mi a helyzet akkor, ha az apróságok igazán ki akarják ereszteni a gőzt? A felfújható légvárak órákra képesek lefoglalni a gyerekeket, ezáltal felhőtlen kikapcsolódásban lehet részük bármilyen szabadtéri rendezvényen! Ha szeretne Ön is felhőtlen és biztonságos szórakozást nyújtó felfújható légvárat fesztiválra vagy más rendezvényre, keressen minket bizalommal!

Felfújt légvár gyártás, bérlés

Felfújt játékok, légvárak, akadálypályák, óriáscsúszdák, szivaccsal töltött játékelemek és berendezési tárgyak, professzionális felfújt és szivaccsal töltött sportszerek, tornaszőnyegek gyártása, stabil-vázas és felfújt szabadidős kültéri és beltéri játékparkok, játszóházak, többszintes játéklabirintusok építése, motor- és autóversenypályák, gyorskorcsolyapályák, felfújt és szivacsos biztonsági palánk elemeinek gyártása, bérbeadása. Magas minőségben készítünk még speciális felfújt reklámhordozókat. Színvonalas, új játékokkal, alacsony árakkal és egyedi szolgáltatásokkal álltunk ki a magyar piacra. Gépparkunk és technológiánk minden féle egyedi felfújt légvár gyártást is lehetővé tesznek. A felfújt játék gyártásban a játékok tartósságát az alapanyag minősége és ereje határozza meg. Telephelyünkön a légvárak nagyjavításait is gyorsan elvégezzük. A felfújt játékokra felvihetőek egyedi arculati elemek, pluszdíjazás ellenében, mivel ebben az esetben a játékok előlépnek reklámeszközökké, és maradandóan rajt maradnak a termékeken. Lehetőség van levehető reklámok feltételére is.
Kattintson a további képekért.

Parajd Sóbánya játékpark


Parajd Sóbánya játékpark

Balatonalmádi gokartkölcsönző és játékpark


Balatonalmádi gokartkölcsönző és játékpark

Balatonfenyves légpark


Balatonfenyves légpark

Gyilkostó játékpark


Gyilkostó játékpark