Légvár bérlés tematikus gyerek rendezvényekre

Légvár bérlésLégvár bérlést ajánlunk tematikus rendezvényre! A sokszínű ugrálóváraink között megtalálja a rendezvényhez illő modellt!

A gyerekeknek szóló programokból, a családoknak szervezett eseményekből nincsen hiány, különösen akkor nem, amikor az időjárás is engedi. Az az igazi siker, ha egész nap a szabadban kergetőzhetnek, pihenhetnek és ugrálhatnak a gyerekek, a családok jól érezhetik magukat a rendezvényeken. Az ugráláshoz olyan szolgáltatást is tudunk kínálni, mint amilyen a légvár bérlés.

A légvár bérléshez sokszínű kínálattal rendelkezünk ugrálóvárakból, ennek köszönhetően szinte bármilyen rendezvényhez tudunk odaillő ugrálóvárat ajánlani. Egy olyan légvár, ami formájában, stílusában és külsejében illik az esemény koncepciójába, sokkal nagyobb sikert arat. Vegyünk például egy születésnapot légvár bérléshez! Egy áruház, cég születésnapja alkalmából tartott rendezvényen nagyon jól mutat a születésnapi torta formájú, kölcsönözhető ugrálóvár. Nem a születésnap tematikája az egyetlen, amihez tudunk megfelelő formájú légvárat kölcsönözni az ügyfeleknek. Az állatokkal, természetvédelemmel kapcsolatos rendezvényekre a Madaras, a Tropical Jump vagy a Macis légvár, amiket egy állatkerti rendezvényre, illetve bármilyen, természettel kapcsolatos tematikához csak ajánlani tudunk.

Ne feledkezzünk meg a mesékről sem! A légvár bérlést egy olyan rendezvényre is érdemes kihasználni, ahol a tematika a rajzfilmeket, mesés könyveket vagy a gyerekverseket állítja a középpontba valamilyen módon. Az Aladdin-os, a Camelot-os vagy a bohóc mintás modellek is illenek egy mesés koncepcióba. A nyuszis mintával megfestett légvár akár egy Húsvétra szervezett családi rendezvényen is helyet kaphat. Már csak egy hely kell a légvár felállításához.

A légvárak bérlése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egy fantasztikus gyerekprogramot hozzon tető alá bárhol, ahol a rendezvényhez illik ez a berendezés. A bérlés aktuális kondícióiról kérjen a kollégáinktól részletekre kiterjedő tájékoztatást! A megadott elérhetőségeink egyikén kapcsolatba tud velünk lépni.