Légvár bérlés a nyári szezonban!

légvár bérlésA légvár bérlésnek itt az ideje, ha szabadtéri rendezvényhez keres népszerű programot! Az ugrálás a legegyszerűbb és a legszórakoztatóbb időtöltés egy gyerek számára. Tegye még mókásabbá egy színes, puha, rugalmas légvár segítségével! Már csak ki kell jelölni a pontos helyet, egy kis levegőt pumpálni a formákba és máris kész a családi program!

A légvár bérlés ideális minden egyes eseményhez, ahol kisebb, nagyobb gyerekeket kell lefoglalni, akár egész nap gondoskodni a szórakoztatásukról. Családi nap, tábor, hotel vagy állatkerti program, egy légvárnak valahol mindig jut hely, ha szabadtéren kell telepíteni a berendezést. A kezelése egyszerű, a népszerűsége pedig megcáfolhatatlan. Béreljen a szezonra egy óriási, színes légvárat és a hatás nem marad el! A légvár bérlést akár alkalmanként is igénybe lehet venni, így például a nyár gyakori eseményeire, esküvőkre is. Minden rendezvény lehet a légvár bérlés apropója, ha elég sok gyerek lesz ott, akiket le kell foglalni valami igazán mókással.

A légvár gyártással és a légvár bérléssel is minket keressen, ha érdekli ez a lehetőség, készüljön fel az idei szezonra! Az általunk gyártott légvárakból többféle van méret, téma és színek alapján is. Nyuszis, madaras, Camelot-ba hívogató, tortás vagy éppen dzsungeles is lehet egy légvár, amiben a kicsik kifulladásig ugrálhatnak. Ne aggódjon, a felfújható légvár bírni fogja! Kínáljon vendégeinek egész nyáron felhőtlen szórakozást és gyarapítsa a programok sorát egy igazán vidám, szabadtéri, gyerekeknek szóló játékkal! A légvár bérlést kedvező árakon tudja igénybe venni, de a megfizethető díjszabás mellett bérlőbarát feltételekkel is a kedvében járunk az érdeklődőknek.

A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, amennyiben szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról, érdeklődjön a kollégáinknál! Örömmel megosztunk az érdeklődőkkel minden információt, ami ahhoz szükséges, hogy a szolgáltatásainkat megismerje és a termékeinkből ki tudja választani a legjobbat, ami a céljainak megfelel.