Játszóház építés üdülőkben! Gyerekprogram a kicsiknek!

játszóház építésA játszóház építés üdülők számára szintén megrendelhető szolgáltatásunk! A pihenő családok gyermekeit garantáltan leköti egy ilyen gyerekpark!

A családi nyaralásoknál a kicsik és a nagyok együtt utaznak és pihennek egy kellemes helyen. A családoknak fontos szempont, hogy olyan szállást találjanak, ami nem csupán gyerekbarát, hanem a megfelelő programokkal is rendelkezik ahhoz, hogy a gyerekek figyelmét és energiáit le tudja kötni. Javasoljuk, hogy fontolja meg a játszóház építés megrendelését!

A játszóház építést olyan helyeken bonyolítottuk már le, mint a szállodák, hotelek, áruházak vagy gyerekparkok. Egy megfelelő méretű üdülőben is helyet kaphat egy új játszóház, ahol a szülők szórakoztatni tudják a gyerekeket. A játszóház építés minden fázisát a mi csapatunk kivitelezi. A megrendelést egy előzetes árajánlat lépteti életbe, ha azt az ügyfél elfogadta. A kollégáink felmérik a helyszínt, javaslatot tesznek arra, hogy milyen formában és méretben jó ötlet a játszóházat megépíteni. A megrendelő kívánságait és ötleteit is meghallgatjuk és ha van rá mód, akkor az épülő játszóházba beillesztjük.

A játszóház építés izgalmas feladat, hiszen számos elemből állhat egy ilyen építmény. Lehet a játszóház több szintes is, kerülhet kültérre vagy beltérre, válogatott kiegészítőkkel kaphat egyedi formát. Egy olyan játszóház, amit izgalmasabbá tesz a csúszda, a trambulin, ami színesebb lesz a szivacsos elemektől és a ami a labdafürdőtől még mesésebb lesz, minden gyerek álma.

A játszóház építést minden üdülő számára is ajánljuk, ahol egyetlen helyszínt szeretnének gyerekprogramhoz berendezni. A játszóház helyet kaphat a kertben vagy a wellness részleget is ki lehet vele egészíteni úgy, hogy a szülők elől ne legyen teljesen elszeparálva a játéktér. Animátorok közreműködésével még a szülőknek sem kell vigyázniuk a kicsikre, ha szeretnének kikapcsolódni.

A játszóház építést egyéni igényekhez igazítva valósítjuk meg. A játszóházat beüzemeljük és szervizeljük is. Érdekli a szolgáltatás? Keressen minket bizalommal!