Csúszdás légvárak: születésnapi móka a Torta légvárban!

csúszdás légvárGyerekeknek szóló, tematikus születésnapi zsúrokat sok helyen tartanak. Az ilyen családi programokra egy igazi, csúszdás légvár már szinte alapvető elvárás. Az általunk forgalmazott csúszdás légvárak között kifejezetten születésnapra való modellek is elérhetőek, mint amilyen a Torta légvár is! Képzeljen el egy hatalmas, születésnapi torta formájú csúszdás légvárat, ami a szülinapi zsúr programjához tartozik! Garantáltan ez lesz a fénypontja az eseménynek, a gyerekeket ki sem lehet majd csalogatni a csúszdás légvárból, esetleg csak egy szelet, igazi szülinapi tortával!

A Torta légvárban az ugrálásé és a játéké a főszerep, itt megszűnik a külvilág, minden kicsi jól érzi magát, és nem unatkozik egy percig sem. Az általunk forgalmazott Torta légvárból több méret és több fajta is van, ennek köszönhetően olyat tud rendelni minden érdeklődő, ami a saját helyszínéhez legjobban illik.

A csúszdás légvárakkal kapcsolatban válaszolunk minden felmerülő kérdésre, csak lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén!