Játszóház építés és annak szempontjai!

jatszohaz-epites.jpg, _jan 2021A játszóház építés komoly felelősség, hiszen a gyermekek biztonsága és öröme egyszerre jelent követelményt. A játszóházakra sok helyen szükség van. Első sorban ott alakítanak ki ilyen sarkokat, ahol a gyerekek szórakoztatása, illetve a szülők segítése a cél. A hotelek, egészségügyi létesítmények, plázák területén egyaránt találkozhatunk épített játszóházakkal.

A játszóház építésnek megvannak a maga szabályai és a szigorú követelményei. A látogatók látják a színes elemeket, a vidám játékokat és a hívogató helyszíneket, de ez nem mindig takar biztonságos kialakítást is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha fontos Önnek az, hogy egyszerre esztétikus és biztonságos játszóházakat tudjon üzemeltetni! A játszóház kivitelezést a cégünk már több, mint 14 éve tökéletesíti. Szigorú minőségi követelmények betartásával, igényes játszóházakat építünk, amik hosszú távon használhatóak a vendégek, babák, gyerekek és szülők számára.

A játszóház építéshez használt alapanyagok két csoportra oszthatóak. Vannak azok az anyagok, amik biztosítják a játszóház elemeinek a stabilitását és tartósságát és vannak azok az anyagok, amik pedig a játszóházban tartózkodók sértetlenségét tudják szavatolni. A korrózióálló fém vázat ütésálló, strapabíró polifoam és ponyva fedi be. Ezek az anyagok vidám színekben készülnek, óvják a fémek és a padló kemény anyagától a gyerekeket, ugyanakkor azt is megakadályozzák, hogy a kíváncsi és aktív gyerekek a játszóházat megrongálják. Nem feledkezünk meg a hálókról sem, amik biztonságosan beburkolják a játszóházat, kivédve a zuhanással járó baleseteket.

A játszóház építés során az is fontos szempont, hogy a kész építményt könnyen lehessen kezelni. Ez vonatkozik a karbantartásra, illetve a tisztításra is. A felületek és az elemek egyszerűen tisztíthatóak, az anyagok időtállóak és megkönnyítik a rendszeres karbantartás kivitelezését.

Amennyiben a közeljövőben új szolgáltatással szeretné bővíteni vállalkozása repertoárját, lépjen velünk kapcsolatba! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken kérjen árajánlatot játszóház építésre!