Berg Toys termékekkel izgalmasabbá teheti vendégeinek a pihenést!

gokartok, trambulinokItt a nyár, ami azt jelenti, hogy a családok felkerekednek és elindulnak az aktuális családi nyaralásra. Nyitnak az üdülők, kempingek, hotelek és a többi szállás is. Ha Ön is egy hasonló létesítményt üzemeltet, akkor ideje egy kis újdonsággal szolgálnia a vendégeinek. A Berg Toys termékek erre tökéletesen alkalmasak!

Ahol van néhány talpalatnyi szabad, füves vagy éppen homokos terület, ott pont elfér egy a Berg Toys termékekből. Miből lehet választani? Itt van elsőként a Berg Toys trambulin! Egy ilyen Berg Toys termék biztosan nem fog üresen álldogálni napokig. Melyik gyerek ne szeretne ugrálni és közben a magasabbnál is magasabbra repülni? Néha még a felnőttek is ledobják a cipőjüket és önfeledten ugrálnak egy kicsit. A trambulinokat mindenki szeretni fogja, tehát megéri beruházni rájuk. Ha szép az idő és a család éppen nem kirándul vagy várost néz, a gyerekeket akkor is le lehet foglalni egy ilyen kültéri, ugráló játékkal.

Természetesen a trambulinok nem az egyetlen képviselői a Berg Toys termékeknek. A kínálatunkban még gokartok is szerepelnek. A gokartokból is lehet néhányat a vendégek rendelkezésére bocsátani, mert nagy népszerűségnek fognak örvendeni. A Berg Toys gokartok nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is jó kis szórakozást kínálnak. Akár az egész család beülhet pár gokartba és tehet pár kört a környéken. A hagyományos gokartok mellett ugyanis családi járgányok is elérhetőek a termékeink kínálatában, négy személyes változatban.

A Berg Toys termékek tehát több lehetőséget is kínálnak azoknak a vállalkozóknak, akik pár szabadtéri játékkal szeretnénk bővíteni a vendégeknek szánt programjaik sorát. Forduljon hozzánk és ismerje meg közelebbről, hogy mit ajánljunk Önnek! A kínálatunkban található Berg Toys termékek megvásárolhatóak, illetve kibérelhetőek meghatározott időszakra.

Amennyiben érdekli a lehetőség és szeretné megismerni a bérlés feltételeit vagy pedig vásárláson gondolkodik, lépjen velünk kapcsolatba! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken fogadjuk a megkeresését!