2021-03-09

Felfújható légvár a vízpartra? Miért ne?

felfújható légvárakA felfújható légvár a vízparton is népszerű játék! A nyár és a strandszezon közeledtével érdemes megfontolni azt, hogy milyen újdonságokkal lepje meg a vendégeket! A strand és a vízpart önmagában is rengeteg szórakozási lehetőséget tud nyújtani, de sosem árt számba venni, hogy mik azok az újdonságok, amikkel még népszerűbb lehet a medence vagy a strand környéke. A felfújható légvár egy ilyen játék.

Folytatás...

2021-02-18

Pihenőpark üzemeltetés komplett szolgáltatással!

pihenőpark üzemeltetésA pihenőpark üzemeltetésben megbízható szolgáltatásokat kínálunk az ügyfeleink számára! A pihenés és a felhőtlen kikapcsolódás az, amire mindenkinek van igénye és ezért mindenki költ is rá valamennyit. Főként a családok azok, akik rendszeresen mennek kirándulni, programokra, például szórakoztató parkokba azért, hogy időt töltsenek együtt. Ezeken a programokon persze a gyerekek szórakoztatása és az energiáik lekötése az elsődleges cél. Hol máshol lehetne a legjobban szórakozni, mint egy olyan pihenőparkban, ahol az ugrálás szinte már kötelező!

Folytatás...

2021-01-12

Játszóház építés és annak szempontjai!

jatszohaz-epites.jpg, _jan 2021A játszóház építés komoly felelősség, hiszen a gyermekek biztonsága és öröme egyszerre jelent követelményt. A játszóházakra sok helyen szükség van. Első sorban ott alakítanak ki ilyen sarkokat, ahol a gyerekek szórakoztatása, illetve a szülők segítése a cél. A hotelek, egészségügyi létesítmények, plázák területén egyaránt találkozhatunk épített játszóházakkal.

Folytatás...

2020-11-18

Az ugrálóvár a gyerekek kedvence!

ugrálóvárA gyerekek a legegyszerűbb dolgokat is képesek élvezni, olyasminek is örülnek, ami a felnőttek számára nem jelent értéket. Akár az ugrálással is el tudják foglalni magukat. Az ugrálásban rejlő szórakozást szerencsére felismerték mások és megalkották az ugrálóvárat. Az ugrálóvár egy olyan játék, amiben nem kell semmi mást csinálni, mint ugrálni. Persze ez akár unalmasnak is hangozhat, de nem egy gyerek számára! Egyébként is ki unatkozna egy színes, puha, izgalmas légvárban!

Folytatás...

2020-10-09

Trambulinok: az ugrálás megunhatatlan program!

trambulinA gyerekek szórakoztatására sokféle játék, szabadidős eszköz áll a rendelkezésre. Nem kell túl gondolni, hiszen a kisebbek számára sokszor a legegyszerűbb programok a legérdekesebbek és a legszórakoztatóbbak. Ilyen vicces, izgalmas program pont lehet például az ugrálás is.

Folytatás...

2020-09-14

Pedálos gokart felnőtt és gyerek programokhoz is!

pedálos gokartokA gokartozás a kedvelt és népszerű szabadidős tevékenységek közé tartozik. Olyan programról van szó, amit az időjárástól függetlenül is meg lehet tartani, hiszen a megfelelő pályán szabadtéren és fedett területen is tökéletesen működik. A gokartok pedálos változata felnőtt és gyerek változatban egyaránt elérhető. Amennyiben Ön egy hasonló program lehetőség beindításán gondolkodik vagy bővíteni szeretné a meglévő gokart parkját, akkor a legjobb helyen jár! A webáruházunk kiváló minőségű pedálos gokartokat forgalmaz, amiknek széles kínálata elérhető online.

Folytatás...

2020-08-14

A légvár bérlés családbarát programokhoz ideális!

légvár bérlésA nyári évszak kedvez a szabadtéri programok szervezésének. A családi napok, céges események, gyerek táborok vagy közösségi programok mind nagy közönséget vonzanak ilyenkor, mert senki nem akar otthon ülni. Ha a fő célcsoportot a kisgyerekes családok alkotják, akkor gondoskodni kell olyan programokról, amik a számukra ideálisak. Egy jó családi program szórakoztató, vidám, egyszerű, mégis sokakat vonz és nem utolsó sorban biztonságos is.

Folytatás...

2020-07-09

A játszóház gyártás nem gyerekjáték! Bízza ránk!

játszóház gyártásA játszótereknél csak egy valamit szeretnek jobban a gyerekek, ezek pedig a játszóházak. A játszóházak nagy előnye, hogy akkor sem kell lemondani a programot, ha odakint hideg, esős idő van, mert beltéren is megépíthetőek. A játszóház gyártás komoly szakértelmet követel meg, olyan feladat, ahol a szakmai felkészültség és a kreativitás egyszerre van jelen.

Folytatás...

2020-06-11

Berg Toys termékekkel izgalmasabbá teheti vendégeinek a pihenést!

gokartok, trambulinokItt a nyár, ami azt jelenti, hogy a családok felkerekednek és elindulnak az aktuális családi nyaralásra. Nyitnak az üdülők, kempingek, hotelek és a többi szállás is. Ha Ön is egy hasonló létesítményt üzemeltet, akkor ideje egy kis újdonsággal szolgálnia a vendégeinek. A Berg Toys termékek erre tökéletesen alkalmasak!

Folytatás...

2020-05-12

Trambulinok a kertben: egy szórakoztató meglepetés!

trambulin
boy on the trampoline. the child lies on a trampoline and rests

A május a gyerekek számára is tartogat nagyszerű meglepetéseket, hiszen ebben a hónapban ünnepeljük az Ő napjukat, a Gyereknapot is. Ilyenkor minden család megörvendezteti a kicsiket valamilyen édességgel, játékkal, amiket kifejezetten a Gyereknap alkalmából vásárolnak. Ha olyan ajándékot szeretne beszerezni, ami nem csupán addig tart, ameddig a gyerekek fel nem falják, akkor a trambulin egy jó választás lehet!

Folytatás...

2020-04-06

Felfújható csúszdák nélkül nincsen kültéri családi program!

felfújható csúszdákSzeretné családi programokkal, gyerekeket célzó szolgáltatásokkal bővíteni a portfólióját? Ennek a célnak a megvalósításához néhány dolog beszerzésére szüksége lesz, például felfújható csúszdákra. Amennyiben a körülmények engedik, érdemes a szabadtéri programokra fókuszálni, hiszen itt a jó idő. A családok szívesen mozdulnak ki, amikor idejük engedi és vesznek részt közösen szabadtéri programokon. A felfújható csúszdák nagyon vonzóak a gyerekek számára, ezeken a puha játékokon órákig képesek játszani.

Folytatás...