2022-09-20

Játszóház építéssel a családbarát bevásárlóközpontért

játszóház építésA játszóház építés bevásárlóközpontokba is remek választás. Mi gondoskodunk a kicsik szórakozásáról, míg a szülők vásárolnak!

A bevásárlóközpontok tökéletesen illeszkednek a modern kor igényeihez; mindent egyetlen helyen elintézhetnek az emberek. Ám több üzletet végig kell járni, mire a bevásárlólista összes tételét sikerül kipipálni, és ez bizony olykor sok időt követel. Aki volt már valaha kisgyerekkel vásárolni, jól tudja, hogy mindezt nehezen viselik a csemeték, hamar elfogy türelmük, ez pedig nem könnyíti meg a szülők dolgát. Ezeket a szituációkat egyetlen módon lehet elkerülni; játszóház építéssel, amire mindenképpen érdemes gondolnia az üzemeltetőnek.

Folytatás

2022-08-05

Légvár bérlés tematikus gyerek rendezvényekre

Légvár bérlésLégvár bérlést ajánlunk tematikus rendezvényre! A sokszínű ugrálóváraink között megtalálja a rendezvényhez illő modellt!

A gyerekeknek szóló programokból, a családoknak szervezett eseményekből nincsen hiány, különösen akkor nem, amikor az időjárás is engedi. Az az igazi siker, ha egész nap a szabadban kergetőzhetnek, pihenhetnek és ugrálhatnak a gyerekek, a családok jól érezhetik magukat a rendezvényeken. Az ugráláshoz olyan szolgáltatást is tudunk kínálni, mint amilyen a légvár bérlés.

Folytatás

2022-07-05

Az ugrálóvár kölcsönzéssel a rendezvény színfoltját rendeli meg!

ugrálóvár kölcsönzésAz ugrálóvár kölcsönzésünket rendezvényesek figyelmébe is ajánljuk! Béreljen mesés légvárat a családi rendezvényekhez!

A szabadtéri és a beltéri eseményeken szükség van több programra. A családi rendezvények szervezői jól tudják, hogy a mozgékony gyerekeket nem könnyű lekötni. A szülők hálásak azért, ha szórakoztató és fejlesztő programok is szerepelnek egy családi rendezvény repertoárjában, nekik pedig csak a gyerekekre figyelniük játék közben.

Folytatás

2022-04-12

Légvár bérlés gyerektáboroknak!

legvar-berles-22apr.jpg, légvár bérlésA légvár bérlés nyári táborok programjába is beilleszthető. A gyerekek imádni fogják ezt a vidám és szórakoztató aktivitást a tábor ideje alatt.

Folytatás

2022-01-17

Játszóház építés

játszóház építésJátszóház építés és üzemeltetés egy egy cégtől! A gyerekek örömére rendeljen új, egyedi játékparkot kedvező feltételekkel!

Folytatás

2021-11-19

Pedálos gokart újdonság a Berg-től!

pedálos gokartA pedálos gokartok között újdonság a Berg elektromos járgánya! Frissítse fel a gépparkját egy új modellel, ami garantáltan népszerű lesz!

A Berg gokart hamarosan elérhető lesz, csupán néhány hónap és mindenki rendelhet belőle, aki valamilyen újdonsággal szeretné meglepni a vendégeit. A szabadidőparkok, gokartpályák, kölcsönözhető, városnéző járműveket üzemeltető cégek számára egyaránt kecsegtető lehetőséget jelentenek. A pedálos gokartokat már jól ismeri minden vendég, aki szereti ezt a játékot és legalább egyszer már kipróbálta. Ezek a hagyományos gokartok lábbal hajthatóak, pedállal működtethetőek, általában több, különböző sebesség között lehet váltani. A legújabb modelleket képviselik a Berg pedálos gokartjai.

Folytatás

2021-10-18

Játszóház építés beltérre, egyedi igényekre!

játszóház építés Játszóház építést tervezni nagyon jó befektetés, ha megvan hozzá a tér. Egy jól felszerelt térnek azonban nem kell óriási teremnek lennie, elég egy kisebb terület vagy egy szelet szabadtér is. A játszóházak minden elvárást teljesíteni tudnak, mert tulajdonképpen egy komplett játszóteret is képesek helyettesíteni. Ismerje meg a játszóház építésben meglévő lehetőségeket és alakítson ki a használatukkal népszerű helyet a játékhoz!

Folytatás

2021-08-17

Ugrálóvár gyártás, tervezés és bérbe adás!

ugrálóvár gyártásAz ugrálóvár gyártás olyan tevékenység, ami a játszóházak tervezése és készítése mellett a cégünk egyéb szolgáltatásai közé tartozik. Az ugrálóvárakat meg tudja vásárolni, ki tudja bérelni és meg is tudja rendelni, ha gyerekek szórakoztatására tervezett berendezéseket keres. Az ugrálóvár nem csupán a nyári szezon slágere, tulajdonképpen bárhol és bármikor fel lehet fújni és be lehet üzemelni, ha van lehetőség arra, hogy az ehhez szükséges környezetet biztosítsák a játéknak.

Folytatás

2021-07-19

Ugrálóvár bérlés családi rendezvényekre

Ugrálóvár bérlésAz ugrálóvár bérlés akár magán ügyfeleknek is elérhető szolgáltatásaink közé tartozik. A nagyobb családi eseményeken, ünnepi összejöveteleken, amikor a gyerekek is szeretnék jól érezni magukat, egy olyan játék nagyon hasznos tud lenni, ami akár egész napra lefoglalja a kicsiket. Egy ugrálóvár kétségtelenül képes arra, hogy nagyon jól elszórakoztassa a gyerekeket. Csak ugrálni kell rajta és benne, jól érezni magukat a gyerekeknek, egészen addig, amíg el nem fáradnak!

Folytatás

2021-06-02

Légvár bérlés a nyári szezonban!

légvár bérlésA légvár bérlésnek itt az ideje, ha szabadtéri rendezvényhez keres népszerű programot! Az ugrálás a legegyszerűbb és a legszórakoztatóbb időtöltés egy gyerek számára. Tegye még mókásabbá egy színes, puha, rugalmas légvár segítségével! Már csak ki kell jelölni a pontos helyet, egy kis levegőt pumpálni a formákba és máris kész a családi program!

Folytatás

2021-03-09

Felfújható légvár a vízpartra? Miért ne?

felfújható légvárakA felfújható légvár a vízparton is népszerű játék! A nyár és a strandszezon közeledtével érdemes megfontolni azt, hogy milyen újdonságokkal lepje meg a vendégeket! A strand és a vízpart önmagában is rengeteg szórakozási lehetőséget tud nyújtani, de sosem árt számba venni, hogy mik azok az újdonságok, amikkel még népszerűbb lehet a medence vagy a strand környéke. A felfújható légvár egy ilyen játék.

Folytatás

2021-02-18

Pihenőpark üzemeltetés komplett szolgáltatással!

pihenőpark üzemeltetésA pihenőpark üzemeltetésben megbízható szolgáltatásokat kínálunk az ügyfeleink számára! A pihenés és a felhőtlen kikapcsolódás az, amire mindenkinek van igénye és ezért mindenki költ is rá valamennyit. Főként a családok azok, akik rendszeresen mennek kirándulni, programokra, például szórakoztató parkokba azért, hogy időt töltsenek együtt. Ezeken a programokon persze a gyerekek szórakoztatása és az energiáik lekötése az elsődleges cél. Hol máshol lehetne a legjobban szórakozni, mint egy olyan pihenőparkban, ahol az ugrálás szinte már kötelező!

Folytatás