2021-03-09

Felfújható légvár a vízpartra? Miért ne?

felfújható légvárakA felfújható légvár a vízparton is népszerű játék! A nyár és a strandszezon közeledtével érdemes megfontolni azt, hogy milyen újdonságokkal lepje meg a vendégeket! A strand és a vízpart önmagában is rengeteg szórakozási lehetőséget tud nyújtani, de sosem árt számba venni, hogy mik azok az újdonságok, amikkel még népszerűbb lehet a medence vagy a strand környéke. A felfújható légvár egy ilyen játék.

Folytatás

2021-02-18

Pihenőpark üzemeltetés komplett szolgáltatással!

pihenőpark üzemeltetésA pihenőpark üzemeltetésben megbízható szolgáltatásokat kínálunk az ügyfeleink számára! A pihenés és a felhőtlen kikapcsolódás az, amire mindenkinek van igénye és ezért mindenki költ is rá valamennyit. Főként a családok azok, akik rendszeresen mennek kirándulni, programokra, például szórakoztató parkokba azért, hogy időt töltsenek együtt. Ezeken a programokon persze a gyerekek szórakoztatása és az energiáik lekötése az elsődleges cél. Hol máshol lehetne a legjobban szórakozni, mint egy olyan pihenőparkban, ahol az ugrálás szinte már kötelező!

Folytatás

2021-01-12

Játszóház építés és annak szempontjai!

jatszohaz-epites.jpg, _jan 2021A játszóház építés komoly felelősség, hiszen a gyermekek biztonsága és öröme egyszerre jelent követelményt. A játszóházakra sok helyen szükség van. Első sorban ott alakítanak ki ilyen sarkokat, ahol a gyerekek szórakoztatása, illetve a szülők segítése a cél. A hotelek, egészségügyi létesítmények, plázák területén egyaránt találkozhatunk épített játszóházakkal.

Folytatás

2020-12-14

Az ugrálóvárak sosem mennek ki a divatból!

ugrálóvárakAz ugrálóvárakat szinte minden gyermek imádja, mivel itt szabadon ugrálhatnak, jól érezhetik magukat, anélkül, hogy megütnék magukat véletlenül. Ezeknek az óriási, puha szerkezetnek hatalmas vonzerejük van a kicsik szemében, hiszen mindig jól érzik benne magukat. Az ugrálóvárak már évtizedek óta léteznek, de a népszerűségükből mit sem veszítettek.

Folytatás

2020-11-18

Az ugrálóvár a gyerekek kedvence!

ugrálóvárA gyerekek a legegyszerűbb dolgokat is képesek élvezni, olyasminek is örülnek, ami a felnőttek számára nem jelent értéket. Akár az ugrálással is el tudják foglalni magukat. Az ugrálásban rejlő szórakozást szerencsére felismerték mások és megalkották az ugrálóvárat. Az ugrálóvár egy olyan játék, amiben nem kell semmi mást csinálni, mint ugrálni. Persze ez akár unalmasnak is hangozhat, de nem egy gyerek számára! Egyébként is ki unatkozna egy színes, puha, izgalmas légvárban!

Folytatás

2020-10-09

Trambulinok: az ugrálás megunhatatlan program!

trambulinA gyerekek szórakoztatására sokféle játék, szabadidős eszköz áll a rendelkezésre. Nem kell túl gondolni, hiszen a kisebbek számára sokszor a legegyszerűbb programok a legérdekesebbek és a legszórakoztatóbbak. Ilyen vicces, izgalmas program pont lehet például az ugrálás is.

Folytatás

2020-09-14

Pedálos gokart felnőtt és gyerek programokhoz is!

pedálos gokartokA gokartozás a kedvelt és népszerű szabadidős tevékenységek közé tartozik. Olyan programról van szó, amit az időjárástól függetlenül is meg lehet tartani, hiszen a megfelelő pályán szabadtéren és fedett területen is tökéletesen működik. A gokartok pedálos változata felnőtt és gyerek változatban egyaránt elérhető. Amennyiben Ön egy hasonló program lehetőség beindításán gondolkodik vagy bővíteni szeretné a meglévő gokart parkját, akkor a legjobb helyen jár! A webáruházunk kiváló minőségű pedálos gokartokat forgalmaz, amiknek széles kínálata elérhető online.

Folytatás

2020-08-14

A légvár bérlés családbarát programokhoz ideális!

légvár bérlésA nyári évszak kedvez a szabadtéri programok szervezésének. A családi napok, céges események, gyerek táborok vagy közösségi programok mind nagy közönséget vonzanak ilyenkor, mert senki nem akar otthon ülni. Ha a fő célcsoportot a kisgyerekes családok alkotják, akkor gondoskodni kell olyan programokról, amik a számukra ideálisak. Egy jó családi program szórakoztató, vidám, egyszerű, mégis sokakat vonz és nem utolsó sorban biztonságos is.

Folytatás

2020-07-09

A játszóház gyártás nem gyerekjáték! Bízza ránk!

játszóház gyártásA játszótereknél csak egy valamit szeretnek jobban a gyerekek, ezek pedig a játszóházak. A játszóházak nagy előnye, hogy akkor sem kell lemondani a programot, ha odakint hideg, esős idő van, mert beltéren is megépíthetőek. A játszóház gyártás komoly szakértelmet követel meg, olyan feladat, ahol a szakmai felkészültség és a kreativitás egyszerre van jelen.

Folytatás

2020-06-11

Berg Toys termékekkel izgalmasabbá teheti vendégeinek a pihenést!

gokartok, trambulinokItt a nyár, ami azt jelenti, hogy a családok felkerekednek és elindulnak az aktuális családi nyaralásra. Nyitnak az üdülők, kempingek, hotelek és a többi szállás is. Ha Ön is egy hasonló létesítményt üzemeltet, akkor ideje egy kis újdonsággal szolgálnia a vendégeinek. A Berg Toys termékek erre tökéletesen alkalmasak!

Folytatás

2020-05-12

Trambulinok a kertben: egy szórakoztató meglepetés!

trambulin
boy on the trampoline. the child lies on a trampoline and rests

A május a gyerekek számára is tartogat nagyszerű meglepetéseket, hiszen ebben a hónapban ünnepeljük az Ő napjukat, a Gyereknapot is. Ilyenkor minden család megörvendezteti a kicsiket valamilyen édességgel, játékkal, amiket kifejezetten a Gyereknap alkalmából vásárolnak. Ha olyan ajándékot szeretne beszerezni, ami nem csupán addig tart, ameddig a gyerekek fel nem falják, akkor a trambulin egy jó választás lehet!

Folytatás

2020-04-06

Felfújható csúszdák nélkül nincsen kültéri családi program!

felfújható csúszdákSzeretné családi programokkal, gyerekeket célzó szolgáltatásokkal bővíteni a portfólióját? Ennek a célnak a megvalósításához néhány dolog beszerzésére szüksége lesz, például felfújható csúszdákra. Amennyiben a körülmények engedik, érdemes a szabadtéri programokra fókuszálni, hiszen itt a jó idő. A családok szívesen mozdulnak ki, amikor idejük engedi és vesznek részt közösen szabadtéri programokon. A felfújható csúszdák nagyon vonzóak a gyerekek számára, ezeken a puha játékokon órákig képesek játszani.

Folytatás

2020-03-09

Berg Toys gokartok gyerekeknek: Ha szép idő van, irány kerekezni!

Berg Toys gokartokA gyerekeket szinte bármi leköti, sok mindennel el tudják foglalni magukat. Amit hajtani, vezetni lehet, az garantáltan elnyeri a tetszésüket. A Berg Toys gokartok például biztosan nem fognak kihasználatlanul árválkodni, ha olyan helyre kerülnek, ahol gyakran fordulnak meg kisgyerekes családok!

Folytatás

2020-02-25

A felfújható sportjátékok bármilyen szabadtéri rendezvényen megállják a helyüket!

felfújható fociarénaHamarosan megérkezik a jó idő, egyúttal pedig elindul a fesztiválszezon is, hiszen már tavasszal rengeteg szabadtéri esemény kerül megrendezésre. A szervezők többségének fontos, hogy évről évre változatosságot csempésszenek a programokba, és az újdonságok is teret kapjanak, hiszen így még több embernek kelthetik fel a figyelmét a rendezvényekkel kapcsolatban. Amennyiben szervezőként Ön is szeretne odafigyelni a változatosságra, ajánljuk figyelmébe a felfújható sportjátékokat!

Folytatás

2020-01-24

Csúszdás légvárak: születésnapi móka a Torta légvárban!

csúszdás légvárGyerekeknek szóló, tematikus születésnapi zsúrokat sok helyen tartanak. Az ilyen családi programokra egy igazi, csúszdás légvár már szinte alapvető elvárás. Az általunk forgalmazott csúszdás légvárak között kifejezetten születésnapra való modellek is elérhetőek, mint amilyen a Torta légvár is! Képzeljen el egy hatalmas, születésnapi torta formájú csúszdás légvárat, ami a szülinapi zsúr programjához tartozik! Garantáltan ez lesz a fénypontja az eseménynek, a gyerekeket ki sem lehet majd csalogatni a csúszdás légvárból, esetleg csak egy szelet, igazi szülinapi tortával!

Folytatás

2019-12-16

A biztonságos játszóház kivitelezés a legfontosabb!

biztonságos játszóház kivitelezésHa egy játszóház megfelelően van megtervezve és kivitelezve, nagyon szórakoztató tud lenni kicsik és nagyok számára is. Ahhoz azonban, hogy minden korosztály kedvére játszhasson, a tervezés során számtalan szempontot kell figyelembe venni. Ezek közül az egyik legfontosabb a balesetvédelem. A biztonságos játszóház kivitelezéssel ugyanis megelőzhetőek a komolyabb sérülések.

Folytatás

2019-11-13

Szórakozás a kicsiknek: felfújható akadálypályák

felfújható akadálypályákA gyerekek szeretnek mászni, felkapaszkodni magaslatokra, lecsúszni csúszdákról, meghódítani különféle akadályokat és próbára tenni az ügyességüket. Szeretnek versengeni egymással, megmutatni, hogy mit tudnak. A felfújható akadálypályák a gyerekek kedvenc játszóterei lehetnek, amik megunhatatlan szórakozási lehetőséget nyújtanak, ha jó idő van. Szabadtéren érvényesülnek a leginkább, de akár zárt térben is lehet őket használni, ha elég nagy tér áll rendelkezésre.

Folytatás

2019-10-11

Biztonságos és szórakoztató: kültéri játékparkok

kültéri játékparkokA kisgyerekek számára az egyik legjobb szórakozás az ugrálás. Szinte folyamatosan mozgásban lenni a rengeteg energia levezetéséhez kell, amiből a gyerekek szinte kifogyhatatlan készletekkel rendelkeznek. Ez sokszor balesetek forrása is lehet, ami miatt sok szülő csak fenntartásokkal engedi játszani a gyermekét.

Folytatás

2019-09-18

Legyen az Ön hotele is családbarát, válassza a játszóház építést!

játszóház építésMinden szülőnek fontos, hogy az üdülés alkalmával családbarát hotelben szálljanak meg. Az ilyen szállodákban nem csupán a felnőttek igényei vannak figyelembe véve, hanem a gyerekeké is, így sok olyan program is rendelkezésre áll, ami kifejezetten nekik szól. Ha az Ön szállodája még nem családbarát, viszont tisztában van az igényekkel, bővítse szolgáltatásait ebbe az irányba is, ehhez pedig válassza a játszóház építést!

Folytatás

2019-08-01

Játszóház építés bevásárlóközpontokba is!

játszóház építésNapjainkban igen népszerűek a játszóházak, főként az őszi és a téli időszakban. A szülők szívesen viszik ezekbe a létesítménybe a gyermekeiket, hiszen itt kellően le tudják mozogni a felesleges energiáikat. A játszóház építés egyre népszerűbb bevásárlóközpontokban is, ahol a sok gyereknek köszönhetően a projekt garantáltan sikert arat.

Folytatás