Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Viszonteladóknak Szerződési feltételek Apolló játszóház

NBG - Webáruház


NBG logo

Egyedi tervezésű többszintes játszóházak építése. Prémium minőségű gokartok, trambulinok, felfújt játékok és kiegészítőik.NBG Play-parks and Sport Kft, Komló
Tel: Stemler Zsolt +36 20 4488-317
Tel: Notheisz Gábor +36 20 4478-880
Email: info@nbg.hu
Kosár
A kosár üres

Warning: Creating default object from empty value in /home/jatekpar/public_html/obj/webshop.php on line 79
Itt vagyunk: Termékeink >Labirynth World Játékparkok

Kültéri játékpark, rendezvényekhez, szabadidőparkba

Termékkód: Kulteri_jatekpark__rendezvenyekhez

Kültéri játékpark, rendezvényekhez, szabadidőparkba

Ár: Egyedi ár előzetes felmérés alapján

Vállaljuk komplett kültéri, vagy beltéri játékparkok szervezését, üzemeltetését. Légvárakkal, gokartokkal, trambulinokkal. Bérleti díjainkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Aktív szórakozás gyermekének: légvár gyártás

 

A testmozgás kiemelt fontossággal bír gyermekkorban, hiszen semmi mással nem helyettesíthető a fejlődésre és a növekedésre való hatása. Gyermekkorban az izmok gyarapodnak és a csontok nyúlnak, mozgáshiány esetén viszont ezek nem lesznek megfelelő mértékűek.

 

Fontos tehát, hogy gyermekünket rávegyük a testmozgásra, de mivel, hogy ha nem tetszik neki egyetlen sportág sem? Nos, a mozgás megszerettetésére tökéletes opció a légvár!

 

Cégünk elsődleges tevékenységei közé tartozik a szakszerű légvár gyártás. A légvár gyártás során fokozottan figyelembe vesszük a gyermekek mozgásigényét, illetve a különböző biztonsági szempontokat, mint például, hogy mennyi gyermek használhatja egyszerre a várat, és hogy maximálisan biztosítva legyen a játékról való kiesés elkerülése. A légvár gyártás piacán szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a legegyedibb ügyféligényeket is megjelenítsük a légvárakban, ezzel az Ön gyermekére szabva a játék képét, mindemellett hosszútávú partnerként számíthat ránk, hogy hiszen vállaljuk a légvár javítást is!

 

A légvár gyártás egy olyan játékot hoz létre, amit gyermeke önállóan is biztonságban használhat, ezzel még nagyobb kedvet teremtve benne a testmozgásra! Amennyiben érdeklik a részletek, keressen fel minket elérhetőségeinken!