Főoldal Webáruház Referenciák Kapcsolat Viszonteladóknak Szerződési feltételek Apolló játszóház

NBG - Webáruház


NBG logo

Egyedi tervezésű többszintes játszóházak építése. Prémium minőségű gokartok, trambulinok, felfújt játékok és kiegészítőik.NBG Play-parks and Sport Kft, Komló
Tel: Stemler Zsolt +36 20 4488-317
Tel: Notheisz Gábor +36 20 4478-880
Email: info@nbg.hu
Kosár
A kosár üres

Warning: Creating default object from empty value in /home/jatekpar/public_html/obj/webshop.php on line 79
Itt vagyunk: Termékeink >Labirynth World Játékparkok

Beltéri többszintes játéklabirintus, játszóház, játékpark építés

Termékkód: Belteri_tobbszintes_jateklabirintus

Beltéri többszintes játéklabirintus, játszóház, játékpark építés

Ár: Egyedi ár előzetes felmérés alapján

Beltéri Többszintes Játéklabirintus ismertető

Vállaljuk komplett belső játszóházak, nagy méretű áruházakban, hotelekben elhelyezett többszintes játéklabirintusok építését csúszdákkal, akadályokkal, labdafürdőkkel, felfújt játékokkal, légvárakkal, szivacsos elemekkel, trambulin szigetekkel, extrém játékelemekkel stb... Egyéni igények szerint.

 

Családi vállalkozásunk, már régóta tervez és épít kültéri és beltéri játéklabirintusokat, játékparkokat. Az általuk gyártott minőség az EU-ban és a Benelux államokban elfogadott. 14. éve szállítunk és szerelünk össze játékparkokat ezekben az országokban. Számos nagy beltéri többszintes játékparkot építettünk, sokszor bevásárló központoknál (IKEA, stb.). A legmagasabb minőséget, kreációt, teljes beüzemelést, és gyors szervizt, alacsony áron tudunk kínálni. A Benelux államokban és Németországban sok ilyen jellegű játékparkot készítettünk.

Csak magas minőségű, európai gyártmányú, biztonságos alapanyagokból, biztonságos technológiákkal ellátott játékokat és játékparkokat készítünk, alacsony áron, gyors hazai szervizzel és garanciával. Minden beépített alapanyagról hivatalos műbizonylatot adunk.

 

Beltéri többszintes játéklabirintus:

Mindegyik játéklabirintus teljesen egyedi tervezésű. Így az ára is egyedi. Függ a szintek számától, a beépített játékoktól, a felfújt játékok számától, a park telítettségétől.

Korrekt négyzetméter árat a tervezés fázisában adunk. Egy többszintes játéklabirintus összetételében sok változó lehetséges, beépített anyag és munkaidő differencia így igen nagy. A játékpark által fogadható játszó gyermekek létszáma nagyban függ a játékpark tervezett méretétől és összetételétől! Az árak tartalmazzák az összes szintet, tervezést, gyártást, játékpark felépítést, vizsgáztatást.

Viszonylag alacsony árért komplett szerkezetet gyártunk néhány játékelemmel pl. lógó cilinderekkel, burkolva készre gyártva. Közepes árszintünk egy kreatív maximálisan berendezett labirintust eredményez.

Kérésre elhelyezhetőek egyéb extra játékelemek, több kreatív műanyag csúszda, stb. Játéklabirintus szerkezete fémváz, szivaccsal borítva és magas minőségű strapabíró ponyvával bevonva. A különböző szintek között átjárhatóság van a legkülönbözőbb részeken, különböző módokon. (lépcsők, csúszdák, függőhidak, mocsárjáró, folyosók, mászókák,szivacselemek, akadályok stb.)

 

A legmagasabb minőségű alapanyagokat építjük be, gondos munkával.

Egyéb játékok a sóbányában itt megtekinthetők. A fémváz extra minőségű horganyzott korrózióvédelmet kap. A vasszerkezet burkolására, erre a célra gyártott speciális polifoam csőhéjazatot használunk. Összetételének és a gyártás technológiájának köszönhetően, az átlagnál jobban csillapítja az ütéseket. Így vigyázva a bent játszók biztonságára.

Ezután egy strapabíró, esztétikus, ponyvaburkolatot kap. Az importált csőhéjazatokkal ellentétben ezt a burkoló anyagot nem könnyen harapják át vagy sértik fel a gyerekek.

A többszinets játéklabirintus a legkülönfélébb játékelemekkel, forgóajtókkal, csúszdákkal, csúszkákkal, felfújt csúszdával, lépcsőkkel, függőhidakkal, akadályokkal, szivacselemekkel, forgó és lógó cilinderekkel, mosóhengerekkel, labdafürdővel, stb., és nagyon érdekes festett dekorációkkal van ellátva. Játékelemek itt megtekinthetők!
Egészen pici gyermekeknek, különálló „mini labirintust” és szivacsos baba.mama játéksarkot tudunk kialakítani, ahol már pár hónapos kortól biztonságban tudhatják a szülők a kicsinyeket. Itt minden szivacsból van, jól tisztítható, roppant erős ponyvával van burkolva, az aljzat, oldalfalak, a legkülönbözőbb játékelemek, kirakó és építő játékok. Itt megtekinthető néhány szivacselemekből álló referencia.

Végül egy speciális, nagy szilárdságú, rugalmas hálóval vesszük körbe a labirintust, a tetejét is. Ez is biztosítja a gyerekek önfeledt, biztonságos játékát.
Az egyik legfontosabb a felépítés fázisában a gyakorlott, szakszerű, körültekintő munka és figyelem. Mindennek a legpontosabban a helyére kell kerülnie, így biztosítható utána a kis szerviz igény, gond nélküli, biztonságos üzemelés, és játék!

Garanciával és gyors, megbízható, szakszerű helyi kapacitással állunk rendelkezésre, miután a gyár Magyarországon van. Megtekinthető Pécsett. Szívesen veszünk egy látogatást az önök részéről! További érdeklődés esetén, személyes találkozás alkalmával pontosítani tudjuk az igényeket, és megrendelés esetén elkészítjük az ön játékparkjának pontos tervét, árajánlatát.

 

Általános szállítási feltételek:

A kivitelezési és szállítási időre is ezután tudunk pontos ajánlatot adni. Átlagos szállítási határidő, mérettől, fajtától függően, 6-10 hét. Ha a játékpark elkészülése után, az üzemelés közben (pl. egy év elteltével), egyedi igény (pl. egyéni reklám vagy promóció miatt) merül fel, például néhány hozzáférhető elem cseréjére, arculati elem csere, egyeztetés után, gyorsan alkalmazni tudjuk a változtatásokat (szerkezeti vagy design).

Felfújt játékokat, csúszdákat, óriás akadálypályákat, mászó falat, trambulin szigeteket stb. egyedi igény szerint, teljesen testre szabva tudunk illeszteni a labirintusba, illetve a szabadidő parkba. 2009-től, a Berg Toys vállalat világszenzációnak számító pedálos járműveivel, ezekkel kialakított gokart ringgel, vagy akár „Mini Kressz pályával” együtt is tudunk szállítani játékparkot kül és bel térre, akár a játéklabirintusba ágyazva, ha van elegendő hely.

 

Játékpark a legjobb szülinapok helyszíne

A játszóház kiváló lehetőség arra, hogy a gyermekek önfeledten játszhassanak és kipróbálhassák a nem mindennap használt játékokat. Azonban még nagyobb élményt jelent a kicsik számára, ha mindezt az ő tiszteletükre szervezik a szülők. Így a születésnapi buli egy igazán színes és családias környezetben telhet a megfelelő szervezés mellett, amely nem csak a gyermekeknek, hanem a szülők számára is öröm, hiszen boldognak láthatják a csemetét.

A szálláshelyeknek, áruházaknak rendkívül jó befektetés a játszóház, hiszen gyakran lepik meg a szülők ilyen születésnapi gyermekzsúrral csemetéjüket. Így jó befektetést csinál egy sokszínű játéklehetőségeket biztosító parkkal a gyermekek számára, mely természetesen nem csak ünneplés alkalmával, hanem bármely más helyzetben is remek szórakozási lehetőség a lurkóknak, egyre népszerűbb a kisgyermekes családok körében.

Amennyiben Ön is játszóházzal bővítené intézményét, ne várjon tovább! Épüljön meg minél hamarabb a gyermekek paradicsoma! További információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Bővítse szolgáltatásait játszóházzal!

A különböző bevásárló központok és wellness szállodák vagy nagyobb idegenforgalmi csomópontok mind olyan helyek, ahová az emberek családjukkal mennek. Legyen szó akár hétvégi kikapcsolódásról, akár a szokásos vasárnapi bevásárló körútról. Az ilyen jellegű létesítmények üzemeltetőinek tehát érdeke, hogy megpróbáljanak kedvezni a családosoknak, mint meghatározó bevételt jelentő csoportnak.

A vásárlásban viszont hátráltató tényező lehet, ha a gyermekek unatkoznak és nyaggatják szüleiket, hogy siessenek. Pontosan ezért érdemes olyan elfoglaltságot nyújtanunk a gyermekek számára, amivel ők is le tudják kötni magukat és a szülőknek is van ideje nyugodtan vásárolni. Erre kiváló lehetőséget nyújthat egy beltéri játszóház, ami egyben bevételi forrást is jelent, tehát többszörösen megtérülő befektetés. Ha a gyerekek jól érzik magukat, az már fél siker a szülőknél is, így egy beltéri játszóház erősen javallott beruházás minden idegenforgalomban dolgozó vállalkozó számára.

Ha egyéni beltéri játszóházat építtetne, akkor ne keressen tovább! Válasszon minket a kivitelezéshez, és garantáltan elégedettek lesznek vásárlói, vendégei!

 

A labirintus játék fejlesztő hatásai

A játszóházak, különböző játékok a gyermekek számára igazi kihívást és örömteli élményeket jelentenek. A játék a testi és a lelki fejlődésre is hatással van, így az élményszerű tevékenységek, mint a labirintus játék is, igazi kihívás a gyermekek számára, ami a problémamegoldó képességüket is fejleszti.

A játék során fejlődik a figyelem, a koncentráció, a helyzet felismerési- és döntési képesség, a gyorsgondolkodás, a kezdeményező- és szervezőkészség és a találékonyság, valamint az olyan értékek is, mint például a közösség érzése, a kötelességtudat, a felelősségérzet, a fegyelem és az önuralom.
Nincs olyan korosztály, akik számára a labirintus játék ne tartogatna kihívásokat, izgalmakat. A gyermekeken múlik, hogyan oldják meg a kijutást a labirintusból, ám együttműködőnek kell lenniük a cél érdekében, a győzelem pedig rendkívül nagy örömmel töltheti el őket, és erősítheti a közöttük lévő köteléket is.

Ha szeretne izgalmas pillanatokat okozni a gyermekek számára a labirintus játék segítségével, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A játszóház a szociális fejlődésben is segít

 

Amellett, hogy a beltéri játszóházban a picik levezethetik energiáikat és a motorikus mozgásukat fejlesztik, nem szabad elfeledkezni annak pozitív hatásairól a szociális világban sem.

A beltéri játszóházakban egyszerre sok hasonló korú gyermek tartózkodik. Tapasztalatink szerint ilyenkor szívesen ismerkednek, játszanak együtt a többiekkel, és sokszor egymást segítve, észrevétlenül is tanulnak. A legkisebbek is előbb-utóbb szembe találkoznak az osztozkodás problémájával, hiszen gyakran előfordul, hogy egy játékkal szeretnének játszani egyszerre többen is. Ezek hasznos tapasztalatok számukra, és később, az óvodában már könnyebben kezelik majd az ilyen szituációkat. A beltéri játszóház tökéletes helyszín arra is, hogy ha a szülő szeretné csupán megfigyelni gyermeke viselkedését a hozzá hasonló korosztályúak társaságában.

Ha szeretné beltéri játszóházzal bővíteni szolgáltatásait, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Szívesen állunk rendelkezésére, ha további kérdése van!

 

Egyedi gyártású játékparkok: játszótér vagy játékpark?

A játék a gyerekek lételeme. Egy kis játékra bármikor kaphatóak, szívesen labdáznak, bújócskáznak, fogócskáznak vagy ugrálnak. Ezek a tevékenységek akkor igazán szórakoztatóak, ha nem egyedül, hanem csoportokban művelik őket. Erre tökéletes terep egy játékpark!

Miért inkább játékpark, mint mondjuk egy játszótér? A játékparkoknak megvan az az előnyük, hogy lehet őket fedett beltéren is használni. Nem kell tartani esőtől, széltől, leégéstől, nem kell otthon maradni, ha zimankó van. Az sem hátrány, hogy egy játékparkot higiénikus, ellenőrzött környezetben lehet felállítani, míg például egy homokozó számtalan egészségügyi kockázatot rejt a kicsik számára. Egy játékpark épülhet bevásárlóközpontban, művelődési házban, játszóházban vagy rendezvényeken, ahol a szülők nyugodtan otthagyhatják a gyermekeiket játszani, amíg a dolgukat intézik.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! Rendeljen egyedi gyártású játékparkot a gyerekek legnagyobb örömére!

 

Egyedi tervezésű beltéri játszóházak

Szeretné szolgáltatásait egy játszóházzal bővíteni? Vagy éppen játszóházat szeretne nyitni? Válasszon minket, és olyan játszóházat tervezünk Önnek, amilyet megálmodott!

Egy nagyobb szállodában, esetleg sport komplexumban érdemes arra is gondolni, hogy a gyerekkel érkező vendégek is igénybe tudják venni a szolgáltatásokat, illetve egy szálloda esetében a szülők megfelelően ki tudják pihenni magukat. Cégünk egyedi, beltéri játszóházak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, melyek a legkisebbektől a nagyobbakig, minden korosztály számára színvonalas szórakozási lehetőséget biztosítanak akkor is, ha az időjárás nem kedvez a szabadtéri programoknak. Egyedi tervezésű beltéri játszóházaink olyan biztonságosan használható játékokat tartalmaznak, melyek elősegítik a gyerekek fejlődését. Mivel nem előre készített játszóházakat kínálunk, optimálisan ki tudjuk használni a rendelkezésre álló területet.

Ha egyedi beltéri játszóház tervezésére lenne szüksége, tájékozódjon a részletekről honlapunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!